Detaylar, Kurgu ve klasik topuklu bot

Wiki Article

Taba bot kombinleri ve taba rengi çizme kombinleri sonbahar kış döneminin olmazsa olmazları arasındadır. Taba rengi topuklu bot ve taba rengi bilek uzunluk bot kombinleri kadınların en çok yeğleme ettiği bot kombin renkleri beyninde mevki almaktadır.

Sivri burunlu bot: Uç kısmı sivri layihama mevla olan bu botlar, her bacak örgüsı dâhilin munis değildir. Taraklı ve kemik çıkıntısı olan bukanak bünyesına mevla olan zevat, sivri uçlu ayakkabılar giyerken rahat edemez ve bu kişilerde kullanıma bağlı problemler oluşur.

Farklı renkleri ve desenleri ile görenleri tesiri şeşna takanak olan hanım çizme kombinleri şık detayları ile biçim sahibi kadınlara hitap etmektedir. Sertan tabanğa cool bir temizş sergilemek istiyorsanız çabucak çizme kombinlerine stilinizde mevki verebilirsiniz. Pekâlâ kadın çizme nite kombinlenir gelin bu arada inceleyelim ve şık kombinler oluşturarak seçiminızı ön plana çıkaralım.

Bilek kısmında mevki meydan asimetrik dizayn, modele etkin ve canlı bir alım kazandırır. Sezonun öne çıkan moda trendleri yakından takip edilerek dizayn edilen manken, stilinize zenginlik katar.

Çizme, kış ve ilkbahar aylarında kesif kullanılan ve yeğleme edilen bir kadın ayakkabı modelidir. Dargın mevsimlerde ayakları sıcak markajcı kadın çizme modelleri arasında bağlamcıklı, fermuarlı ve düğmeli çeşitler mevcuttur. Kullanışlı olmakla yan yana şık binaya da mevla olan kadın çizme çeşitleri arasından zevkinize, seçiminıza ve kombininize muvafık bir biçim seçebilirsiniz.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri aksatalerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına göre KARGO Emeksiz.

Bellik, tasarladığı modellerle her kadın hakiki deri günlük ayakkabı stile hitap eder. Hem spor hem de klasik layihamlar üreterek geniş kitlelere ulaşmayı başarır. Her kıyafete mutabakat sağlayıcı Polaris yarım bot kadın modelini isterseniz pantolonla isterseniz elbiseyle giyebilirsiniz. Rahat ve hafif yapısı ile ayak tabanığınızda kalın yaratmadan konforlu bir gündüz geçirmenize yardımcı olabilir. Geniş dalavere aralığına iye markada herkese munis vücut seçeneği mevcuttur. Kadın müşteriler markanın seçeneklerini yeğleme ederek kış mevsimini rahat bir şekilde geçirebilirler.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla ali jüpiter memnuniyeti sağlayıcı, nitelikli ve itimatlı bakım veren satıcılara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Türkiye’de yahut uluslararası olarak etkili bilinirliğe mevla markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla faziletli müşteri memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve muteber ihtimam veren satıcılara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Kadın bot topuklu ayakkabı modelleri her zevke ve her bütçeye mütenasip olacak şekilde kullanıcıların beğenisine sunulur.

Konfor Tabanlıkları: Konfor tabanlıkları yahut jel yastıkları, ayaklarınıza payanda esenlar ve topuklu çizmeleri elan rahat hale getirir.

Taba ile turuncu aynı nitelik grubuna giren sıcak dü tondur. Hazanın adeta habercisi olan bu iki renk ile vintage bir kafede rüfekaınızla kahve muhtevameye gidebilirsiniz.

Çorap bot: Bilek kısmının çorap şeklinde tasarlandığı bir modeldir. Spor tarzına mutabık olan bu modellerin topukları ekseriya lafındır. Bu yüzden rahatlığı ön planda tutanların yeğleme edeceği botlar ortada mahal kırmızıır.

Report this wiki page